Vælg en side

Vores vin

På Engstrup Vin dyrker vi vin med kærlighed til håndværket og naturens kræfter. Vores druesorter trives trods markens udfordringer og danner grundlaget for vores vine – skabt med omhu, erfaring og en passion for det gode glas.

Her kan du dykke ned i vores udvalg af vine og lære mere om de druer, der giver dem deres karakter og smag. Hver flaske fortæller en historie om jysk stædighed, generationssammenhold og den unikke jord, de er dyrket i.

Hvidvin

Druesorter der er brugt til at fremstille Engstrup hvidvin er:

Solaris: En drue med en sød og fast frugtkød. Den trives i sol og druerne modnes i slutningen af august måned og høstes i september.
Rondo: Blå spisedrue, men også god til rødvin og rosé. Store, løse klaser. Høstes i begyndelsen af oktober.
Bianco: Grøn vindrue. Meget sød og auromatisk. Tyndskallet. Middelstor klase. Modner sidst i september og høstes først i oktober.

Årgang 2022

70% Rondo & 30% Solaris

Vol. 11%

Bør nydes frisk og kølig. Drikkes ung, til grønt, fisk eller som terrassevin.

Årgang 2023

85% Solaris & 15% Bianco

Vol. 11%

Bør nydes frisk og kølig. Drikkes ung, til grønt, fisk eller som terrassevin.

Årgang 2023

100% Solaris

Vol. 11%

Bør nydes frisk og kølig. Drikkes ung, til grønt, fisk eller som terrassevin. 

Den første Engstrup Vin, der har fået en “særlig udmærkelse” på Vinskue i 2024.

Rosévin

Druesorter der er brugt til at fremstille Engstrup rosévin er:

Solaris: En drue med en sød og fast frugtkød. Den trives i sol og druerne modnes i slutningen af august måned og høstes i september.
Rondo: Blå spisedrue, men også god til rødvin og rosé. Store, løse klaser. Høstes i begyndelsen af oktober.
Bianco: Grøn vindrue. Meget sød og auromatisk. Tyndskallet. Middelstor klase. Modner sidst i september og høstes først i oktober.

Årgang 2022

80% Rondo & 20% Solaris

Vol. 11%

Bør nydes frisk og kølig, som terassevin og velkomstdrink. 

Årgang 2023

80% Rondo, 10% Solaris & 10% Bianco

Vol. 11%

Bør nydes frisk og kølig, som terassevin og velkomstdrink. 

Rødvin

Druesorter der er brugt til at fremstille Engstrup rødvin er:

Léon Millot: Meget populær vindrue til vinfremstilling, Røde druer. Små klaser. Tykskallet med solbærsmag. Modner først i oktober.
Rondo: Blå spisedrue, men også god til rødvin og rosé. Store, løse klaser. Høstes i begyndelsen af oktober.

Årgang 2022

80% Rondo & 20% Léon Millot

Vol. 13%

Kan nydes til steaks, tapas og modne oste.